REA på Galapagos i sommar

Min speciella kontakt på Galapagos har givit mig specialpriser på sin båt M/V Santa Cruz resten av maj och hela juni. Förmodligen kan jag även fixa samma pris hela juli-augusti 2012, men först när vi befinner oss närmare dessa datum.

M/V Santa Cruz är en förstaklassbåt för 90 passagerare, även om dem nästa fyller upp hela båten, p g a att vissa 4-bädds hytter säljs som singelhytter etc. Här hittar man dem bästa guiderna, den bästa maten och dem bästa rutterna. Jag brukar säga att man får 2 upplevelser i en, dels Galapagosöarnas djur och natur och som grädde på moset en fantastisk hotellupplevelse ombord på M/V Santa Cruz.

Man har fokus på vattenaktiviteter och av den anledningen har man bl a utrustat sig med undervattenskameror och undervattensmicrofoner.  Man har också flera gummibåter, sk pangas, med glasbotten för dem som vill se även fast dem inte snorklar. Nedan kan ni se två st filmer. Den ena är generellt om Galapagos och researrangören 3 båtar och den andra handlar enbart om M/V Santa Cruz. Man visar olika aktiviter, restaurangen, jacuzzin mm. Bara en sådan sak som att man vid senaste renoveringen installerade nya engreppsbladare från Gustavsberg i alla hytterna lovar väl gott.

Jo, så var det där med priset… Den 6 dagar och fem nätter långa kryssningen kostar normalt USD2740.00. Nu under resten av maj och hela juli kan ni endast genom Ecuadorguiden.se få denna kryssning för USD1250.00, alltså under halva priset!!! Gå till http://www.ecuadorguiden.se för mer information.

THE GALAPAGOS EXPERIENCE

M/V SANTA CRUZ, EN 3 MÅNADER GAMMAL VIDEO OM FARTYGET
http://vimeo.com/33536508

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s